Arjen helpotus Best In tuotteista

lauantai 6. maaliskuuta 2021

 


Yhteistyössä Best In

Meidän arki rullaa eteenpäin hyvin ja pentukin kehittyy nopeasti. Mira on jo hieman yli 4 kuukautta vanha ja en tajua mihin ihmeeseen aika menee, vaikka välillä aika tuntuu menevän hitaasti. Pentuarki on ollut ihanaa, mutta myös välillä raskasta ja työllästä. Mirahan on maailman ihanin pentu, joka keksii aina jotain ei toivottua, josta aina yritetään päästä eroon. Ei toivottujen asioiden estämiseksi ollaan aina touhuttu kaikkea muuta ja kehuttu hyvästä käytöksestä, mutta aina sekään ei riitä. Olen miettinyt, että miten saan pennun mielenkiinnon muuhun kuin tuhoamiseen, vaikka sitä ei juuri silloin huvittaisi leikkiä. Siihen löytyikin oiva ratkaisu!


Posti nimittäin toi ihanan paketin, joka oli täynnä Best Inin tuotteita! En tiedä olinko minä vai koirat enemmän innoissaan, mutta jopa tapauksessa tästä paketista ei voinut olla kuin innoissaan. Koirat ja minä tutkimme pakettia ja sieltä löytyi erittäin paljon laadukkaita ja hyviä tuotteita. Näistä herkuista on ollut suuri apu meille treeneissä ja pikku tuhojen estoissa. Meidän lauma on testaillut herkkuja monta viikkoa ja sieltä on valikoitunut ehdottamasti lempiherkkuja. Nämä Best Inin kanansydän ja possunsaparo herkut ovat olleet ahkerassa käytössä. 

Mira ja Lady tykkäävät aina iltaisin syödä possunsaparoita ja niistä on ollut ihanasti puuhaa molemmille. Saparoit ovat pitäneet pikku tuholaisen himot poissa ja tuhot ovat helpottuneet. Suuri plussa possunsaparo herkussa on se, että herkku on siisti söytävä. Se ei nimittäin sotke lattioita tai petiä. Kanasydän herkut on olleet oiva herkku meidän treeneissä ja molemmat koirat näistä suuresti pitää. On ihanaa huomata miten innoissaan koirat ovat näistä herkuista ja, että nämä oikeasti maistuvat heille. Kertaakaan en ole nähnyt, että koirat  ahmimalla ahmisi herkut suihin, vaan nämä best in herkut pistävät koiran nauttimaan. Illalla tulee hyvä mieli katsoa tyytyväisiä koiria, jotka herkuttelevat kotimaisilla tuotteilla.

Best in on ollut pitkään yksi suosikeistani, koska kotimaisuus. Miten ihanaa on syöttää koirille kotimaisia tuotteita ja samalla tukea kotimaisuutta. Best in tuotteita on todella monenlaisia, joka tuo mielestäni suuren plussan. Kun tuotteita on monenlaisia ja eri makuja, niin ei koirakaan niihin ihan heti kyllästy. Kotimaisuuden lisäksi nämä tuotteet ovat puhtauta ja turvallisia, eli niihin ei ole laitettu mitään ylimäärästä ja turhaa, joka on todella hyvä juttu. Me jäämme vielä lisää nauttimaan kotimaisista tuotteista ja seuraavaksi kerromme ruokinnan helpotuksest Best in ruokien ansiosta. Koirat ja me kiitämme ♥️.


Oletteko te testanneet Best In herkkuja ?Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 
BLOG TEMPLATE BY MAIJA SUNI