Hanna

 

Olen Hanna, 21-vuotias nainen Itä-Suomesta. Tarkemmin Juuan alueelta. Asun omakotitalossa vanhempieni ja koiriemme kanssa. Tällä hetkellä odotan, että pääsen opiskelemaan valokuvausalalle. Se on ollut mun pitkäaikainen haave ja sitä kohti olen lähdössä. Haaveilen omasta valokuvausyrityksestä, joka tarjoaa ainakin koiravalokuvausta. Katsotaan sitten miten todellisuudessa käy. 

Koira maailmaan olen tullut jo ihan pienenä, sillä meillä on ollut aina koiria. Metsästyskoirat ovat kuuluneet vahvasti elämääni ja luulen, että tulen vielä itsekin omistamaan metsästyskoiran. Meillä tällä hetkellä kotona asuu 4 jämtlanninpystykorvaa Ritu, Alli, Piika ja pentu ja myös kaksi dreeveriä Lady ja Mira. En itse harrasta metsästystä, mutta haaveilen joskus pääseväni ajokokeisiin Ladyn kanssa. 

Koirien kanssa en harrasta mitään säännöllistä, mutta unelmoin ainakin kunnon tokotreeneistä. Kotona tehdään milloin mitäkin, mutta yleensä opetan koirille uusia tempppuja. Ehkäpä oman koiran kanssa lähden kurssille ja pääsen treenaamaan ihan kunnolla. Näistä on hyvä haaveilla nyt, kun omaa koiraa ei vielä ole. Koirien lisäksi harrastan valokuvausta ja sitä rakastan. Olen kuvannut useamman vuoden ja ''pääpaino'' on ollut eläimissä, tarkemmin koirissa. Tällä hetkellä kalustooni kuuluu Canon eos 80d ja siihen objektiivit Sigma 50mm 1.4 ja Sigma 35mm 1.4. 

Bloggaaminen on ollut iso osa mun nuoruutta, sillä ennen pidin aktiivista koirablogia. Vuoden 2017 aikana pistin blogin kiinni ja ajattelin, että joskus vielä kirjoitan blogia. Monet kerrat olen blogin perustanut, mutta jo yhden postauksen jälkeen mielenkiintoni katosi. Vuonna 2013 alkoi mun bloggaaminen ja tykkäsin siitä ihan älyttömästi, vaikka silloin se vei oman aikansa kaikesta. Ulkoasujen teko oli mun mielipuuhaa ja teinkin monia ulkoasuja, ihan parasta! Nyt taidot ovatkin hiipuneet, mutta uskon, että osaan vielä kuhan treenaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 
BLOG TEMPLATE BY MAIJA SUNI