Hei vain!

sunnuntai 2. toukokuuta 2021

 

Mira 5kk

Huhtikuu oli blogille hiljaista aikaa, vaikka ei ollut tarkoitus pitää mitään lomaa. Tuo kysyinen kuukausi on juuri itselle sellainen hetki, että en oikein jaksa mitään, siihenkin on syynsä. Tämän vuoksi meillä oli koirien kanssa kuukauden treenitauko, josta koin paljon syyllisyyttä. Tuntuu, että pitää treenata joka hetki, että pentu oppii, vaikka ei se todellakaan niin mene. En usko, että kuukauden treenitauko olisi jotenkin pilannut Miraa, vaikka loppujen lopuksi me treenataan tosi vähän. 

Ollaan nähty muutaman kerran koirakavereita ja Mira on tykännyt paljon! Mystin kanssa oli ihan ajoakin leikissä, joten kyllä Mira osaa jotain ajaa :D. Nähtäväksi jää, että osaako sitten ajaa oikeaa eläintä! Aika luottavainen fiilis on siitä, että kyllä tosta vielä hyvä metsästyskoira kehittyy. Jälkeä jäniksen verellä ajattelin kokeilla Miralle ja Ladylle. Siinä sen ainakin näkee, että kiinnostaako lähteä jäljittämään ja innostuuko. Pentuhan se vielä on ja ei pidä laittaa mitään tavoitetta pystyyn, vaan ihan hauskuudella kokeilla. Jäljestys on kiva harrastus ja sitäkin me ollaan hieman Ladyn kanssa treenattu. Lady siitä tykkää ja aina innostuu!


Ladylla alkoi viimein kiima! Sitä olen odottanut, ehkä hieman kauhulla, mutta silti odottanut. Pelkäsin, että Mira ei jätä Ladyn kiimapöksyjä lainkaan rauhaan ja, että Lady menettää hermonsa sen takia ettei Mira jättäisi sitä rauhaan. Ja kuinka kävi! Voi ihminen olla niin väärässä koirasta  ja kuten nytkin olin. Miraa ei ole paljoa kiinnostanut Ladyn pöksyt ja eikä se olle kertaakaan niitä repinyt Ladylta. Hieno pentu! Enemmänkin Lady on ollut liian kiinnostunut Mirasta ja sitä onkin saanut olla kieltämässä. Muutenkin koko kiima on ollut välillä ihan kamala, koska Lady ei ole kuunnellut yhtään ja on niin hormoneissa. Onneksi ollaan jo voiton puolella ja Ladyn mielentila on jo kohti normaalia :D! 

Me ei olla Ladyn kanssa vielä päästy pyöräilemään, koska olen odottanut pyörääni uutta pumppua ja nyt tuli tämä kiima. Kiima onneksi tuli hyvään kohtaan ja mua ei edes hirveämmin harmittanut, että pyöräily viivästyy. Toki pelkään, että kesän helteet tulee ja vie meidän treenikautta kauemmaksi, mutta eiköhän me vielä päästä pyöräilemään! Mä toivon, että pyöräilystä on oikeasti apua meidän laihdutuskuurin aikana ja koira saataisiin syksyä ajatellen parempaan kuntoon. Olen myös miettinyt, että hieronta olisi äärimäisen hyvä Ladylle ennen syksyä. Pitäisi aika vain sopia hierontaan ja toivoa, että jumeja ei löydy! 

Mitä teille kuuluu ?

3 kommenttia:

  1. Kiva kuulla teidän kuulumisia! ^_^ Ladyn hormonihuuruilut kuulostaa aika samanlaisilta kuin Iitan, Iitasta tule ihan hirveän seurallinen ja kiehnää takapuoltaan ihan jokaista vasten :D Onneksi Hildan juoksut olivat ihan huomaamattomat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa, että oot oottanut meidän kuulumisia! Voi Iita! Iita varmaan ymmärtäis niiiin hyvin Ladya :D!!!

      Poista
  2. Suloisia karvakorvia! Oli kiva löytää tälläinen uusi blogi ja lukea muidenkin rotujen kuulumisia. =) Mukavaa kesän jatkoa teille!

    VastaaPoista

 
BLOG TEMPLATE BY MAIJA SUNI