Onko enää koirablogeja ?

maanantai 15. helmikuuta 2021


Minun tekee mieli tehdä postaus koirablogeista nykyään, sillä on meno kyllä muuttunut. Koirablogien kulta aikaa taisi olla siinä 2013-2017 vaiheilla, ellei jopa aiemmin. Itse aloitin bloggaamisen vuoden 2013 alkupuolella ja silloin oli monenlaista blogia. Ihmiset olivat tosi aktiivisia päivittämään blogejaan ja siinä itsekin innostui toden teolla kirjoittamaan blogia. Oli portaaleja, joihin ihmiset halusivat aina mukaan. Ne jos mitkä olivat tosi suosittuja.

Mun blogin elämä loppui siinä 2017 vaiheilla, sillä ei enää intoa ollut. Kun tekee jotain asiaa monta vuotta hirveä into päällä, niin kyllä joskus motivaatio laskee. Tai olisiko oikeasti laskenut ? Huomasin jo silloin, että koirablogeja poistuu tai osa blogeista muutuu epäaktiivseksi. Koen, että näistä syistä myös oma blogini koki lopun, joka nyt jälkeenpäin harmittaa. Olisi ollut kiva jatkaa ja katsoa mihin suuntaan blogimaailma menee. 

Nyt kun itse olen palannut blogimaailmaan ja yrittänyt päästä jyvälle blogien menosta, niin olen huomannut, että tämä on todella vaikeaa! Ennen pystyi googleen kirjoittamaan ''koirablogi'', niin löytyi Paimenlauma blogin tekemä suomen suosituimmat koirablogit ja sieltä löytyi paljon luettavaa. Nykyään kun samaa listaa katsoo ja etsii blogeja, niin todella harva enää on aktiivnen. Harmittavaa, vaikka ymmärrän, että blogimaailma on aika kuollut nykyään.

Se miksi tein tämän postauksen johtuu siitä, että en enää tiedä mistä lyödän koirablogeja luettavaksi. Onko niitä edes enää ? Ajattelen, että tämä postaus voisi auttaa löytämään niitä blogeja, joita olen kuumeisesti etsinyt pitkin googlea. Kysymys kuulukin, tiedätkö sinä onko koirablogeja enää ? Jos on, niin olisi ihanaa, jos voisit heittää linkin tuohon alas <3!

Me jatkamme blogimaailman ihmettelyä ja blogien etsimistä toivoen, että saadaan edes pari blogia luettavaksi.

Ps. Meidän blogi hiljenee tässä kuussa hetkeksi, sillä saamme viimein uuden ulkoasun! 

10 kommenttia:

  1. Olen huomannut aivan saman. Itse olen niitä ihmisiä, jotka eivät oikein instasta ja kuviin nojaavista, lyhyistä pätkistä syty, ja siksi seuraisin nimenomaan blogeja.

    Omani löytyy osoitteesta nokkaelaimet.weebly.com Yleisesti ottaen blogi on voimakkaasti koirapuoleen pohjautuvaa, mutta mukana seikkailevat silloin tällöin myös kotilot, joita aloin harrastaa tässä taannoin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, mulla vähän sama! Itse juuri pohdin sitä miten instassa voisi kirjoittaa pitkiä tekstejä, mutta se taitaa olla mahdotonta, jos ei jatka kommenteissa :D.

      Miepä käyn vilkaisemassa siun blogin ja paan sen johonkin ylös!

      Poista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  3. Harmillista, että blogimaailma on nykyään hiljentynyt. Ennen melkein jokaisella tutulla oli oma treeniblogi. Kirjoitan itse aktiivisesti omaa koirablogia collieista, koiraharrastamisesta ja muusta, ja lukijoita kyllä olisi edelleen, jos olisi tekijöitä.

    VastaaPoista
  4. Löysin tämän postauksen kun googlailin juurikin sitä, että löytyykö blogeja vielä minkä verran. :D Itse bloggasin silloin kulta-aikoina todella aktiivisesti, mutta se sitten jäi kun tuntui että koko konsepti teki kuolemaa... Mutta nyt aloitin uudelleen, kun huomasin ettei se insta aina oikein riitä kun haluaisi kirjoittaa pidemmin. :)

    lujasula.blogspot.com

    VastaaPoista
  5. Hei hauskaa, nyt tää sun postaus löytyy Googlesta hakemalla koirablogeja Suomesta☺️ Mä oon vastikään aloittanut omani, juurikin siitä syystä, että insta ei oo kauhean kestävä alusta diipimmälle setille tai jos tahtoo tekstien olevan perusteellisia ja helpommin löydettävissä myöhemminkin.

    Mun juttuja erityisesti shiboihin liittyen ja ehkä muutoinkin kiinnostavaa löytyy täältä
    https://shibasupinoita.blogspot.com/

    VastaaPoista
  6. Kovin vähiin on alkanut koirablogit käymään. Itse aloitin tämänhetkisestä koirastani kirjoittamisen 2020, sitten oli jonkinaikaa hiljaiseloa, mutta nyt taas alettu aktivoitumaan
    https://moshpitti.blogspot.com/

    VastaaPoista
  7. Tosi moni mun aktiivisesti seuraama koirablogi on nykyään hiljentynyt tai lopettanut kokonaan. Uskon, että lukijoita olisi kyllä edelleen pidemmillekin jutuille.

    VastaaPoista
  8. Meillä on koirablogi https://koirulit.fi/. Ei kirjoitella mitenkään säännöllisesti, mutta aina, kun joku kysymys jää itseämme askarruttamaan, niin yritetään kirjoittaa siitä sitten, kun on aikaa. :)

    VastaaPoista
  9. Mä aloitin vasta uuden blogin, kun poistin edellisen. Ja onneksi eksyin taas tähän postaukseen, niin pääsen korjaamaan tänne uuden linkin !

    Meidän uusi blogi löytyy:
    www.zeindogs.fi

    Tosiaankin toivoisin löytäväni lisää koirablogeja ! Nyyh, voitaisiinko saada blogi-aikakausi takaisin ? 😍

    VastaaPoista

 
BLOG TEMPLATE BY MAIJA SUNI