Miran suuri seikkailu

lauantai 26. joulukuuta 2020

 Postaus on kirjoitettu 21.12.2020 :)!

Viimein Mira asteli meidän laumaan ''virallisesti''. Mira on Ladyn jälkeläinen ja meidän suuri haave, joka viimein kävi toteen. Tästä tuleekin myöhemmin oma postaus.

Tänään lähti loput Ladyn pennuista ja oli aika Miran muuttaa kotikotiin. Meillä oli tarkoitus lähteä kaupunkiin ja suunnitelmiin ei kuulunut ottaa Miraa mukaan, mutta niin vain pentu lähti meidän mukaan. Mira ei ole kauheasti autoilua harrastanut ja en osannut ajatella miten hyvin tämä autoilu menisi! Meiltä kaupunkiin on yli 60km. Pentu ei asettunut omalle paikalle nukkumaan, mutta sylissä tyyppi viihty varsin hyvin. Mira nukkui aikalailla koko matkan, ulkona käytiin parisen kertaa ja tarpeet tuli hienosti ulos. Autoon Mira ei yrjönnyt tai tehnyt tarpeitaan. Hieno muksu! 

Käytiin vielä siskoni luona ja Mira pääsi tutustumaan toiseen koiraan, eli siskon miehen Nita koiraan. Rohkeasti Mira oli uudessa paikassa ja tutustui Nitaan. Kamalan rohkea ja reipas pentu meillä. 

Ensimmäinen yö meni pennun kanssa vallan mainiosti ja tarpeita ei tehty sisälle. Mira on saanut tutustua rauhassa kissaan ja siskoni koiraan Viliin. Max kissa on ollut erittäin jännä Miran mielestä ja sitä on kiva jahdata, onneksi Maxilla on erityisen hyvät hermot. Kissa on yrittänyt haastaa pentua leikkiin, mutta ihan vielä pentu ei ymmärrä. 

Eli meillä ensimmäinen päivä onkin lähtenyt todella hyvin käyntiin ja tästä on hyvä jatkaa! Blogia päivittelen aina, kun ehdin ja jaksan. Haluan tänne kertoilla Miran elämästä ja meidän muistakin koirista, mutta erityisesti Mirasta ja Ladysta. 

Mira ensimmäistä kertaa siskoni luona.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 
BLOG TEMPLATE BY MAIJA SUNI